01
54
03
60
64
07
08
58
59
67

Evenementen

Wenst u zelf een feest te organiseren of heeft u hulp nodig bij het realiseren van bepaalde onderdelen van uw evenement?
't Spitbroodje is een uniek concept voor al uw feesten. Wij komen tot bij u met heerlijke vers gemaakte spitbroodjes, diverse dranken, heerlijke hapjes en animatie.

Verjaardagsfeesten

Uw verjaardagsfeest thuis vieren of op een locatie naar keuze, voor u is slechts één ding belangrijk en dat is er een hele onvergetelijke dag van maken. 't Spitbroodje zorgt voor catering aan huis. Wij maken er graag samen met u een onvergetelijke dag van.

Bedrijfsfeesten

Wilt u graag een origineel bedrijfsfeest organiseren? Met 't Spitbroodje kiest u voor een gezellige sfeer, heerlijk eten in een originele setting. Bovendien nemen wij met veel plezier de hospitality en de coördinatie van de catering van uw bedrijfsfeest volledig op ons.

Recepties

Organiseer je binnenkort een receptie en ben je nog op zoek naar een creatieve en leuke manier om je collega’s of klanten te verwennen? Denk dan zeker aan ons origineel food truck concept. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden.

Festivals

De food truck van 't Spitbroodje is reeds op verschillende festivals terug te vinden. Organiseert u binnenkort een concert of optreden? Food trucks zijn hip, origineel en leuk. De unieke vibes van ons origineel food truck concept zullen u zeker kunnen overtuigen.

Opkomende Evenementen

Iedere 1ste zondag van de maand- Parking verkoop te St-Amandsberg

(hoek waterstraat/St bernadettestraat)  Garage Vermeersch Johan 

 

Iedere 1ste en 3de vrijdag van de maand- Staan we in de schoonstraat 238 parking van Vanda-Flowers 

 

Iedere 2de zondag van de maand - Parking Verkoop te Baarleveldestraat 48 Te Drongen

 

Iedere 4de vrijdag van de maand - staan we in lievegem carrefour Express Oostveld Kouter 165 te Lievegem 

COPYRIGHT 2018    /    AANMELDEN